Polecamy zawody

TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI – cukiernik

 

Technik Technologii Żywności – cukiernik

PRACA: w przedsiębiorstwach przetwórstwa spożywczego, instytucjach zajmujących się badaniem i oceną żywności, w placówkach handlowych, w firmach zajmujących się przechowaniem i dystrybucją żywności.

UMIEJĘTNOŚCI: Technik technologii żywności – cukiernik potrafi: obsługiwać maszyny i urządzenia stosowane w produkcji wyrobów cukierniczych, sporządzać, magazynować i dekorować wyroby cukiernicze, organizować i nadzorować przebieg procesów technologicznych w przetwórstwie spożywczym.
Nauka jazdy samochodem – prawo jazdy kat. B – bezpłatnie.

Więcej:

 

TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI – piekarz

 

Technik Technologii Żywności – piekarz

PRACA: w przedsiębiorstwach przetwórstwa spożywczego, instytucjach zajmujących się badaniem i oceną żywności, w placówkach handlowych, w firmach zajmujących się przechowaniem i dystrybucją żywności.

UMIEJĘTNOŚCI: Technik technologii żywności – piekarz potrafi: obsługiwać maszyny i urządzenia stosowane w produkcji wyrobów piekarskich, przygotowywać surowce do produkcji wyrobów piekarskich, sporządzać półprodukty piekarskie, organizować i nadzorować przebieg procesów technologicznych w przetwórstwie spożywczym.
Nauka jazdy samochodem – prawo jazdy kat. B – bezpłatnie.

Więcej:

 

TECHNIK HOTELARSTWA

 

Technik hotelarstwa

PRACA: hotele, ośrodki wypoczynkowe, pensjonaty, zajazdy, gościńce, schroniska, kwatery prywatne, zakłady uzdrowiskowe, własna działalność w zakresie usług hotelarskich.

UMIEJĘTNOŚCI: Technik hotelarstwa potrafi: prowadzić działalności promocyjną oraz sprzedaż usług hotelarskich, wykonywać prace związane z obsługą gości w recepcji, przygotowywać jednostki mieszkalne do przyjęcia gości.

Więcej:

 

 

TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH

 

Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych

PRACA: zakłady żywienia zbiorowego, instytucje zajmujące się obrotem żywnością, służba zdrowia, organizacje ochrony konsumenta, instytucje zajmujących się upowszechnianiem wiedzy o żywieniu.

UMIEJĘTNOŚCI: Technik żywienia i usług gastronomicznych potrafi: oceniać jakość żywności oraz jej przechowywania, sporządzać i ekspediować potrawy i napoje, organizować produkcję gastronomiczną, planować i realizować usługi gastronomiczne.
Kurs barmański.

Więcej:

Plan lekcji e-dziennik Koła zainteresowań Kalendarz roku Oferta Film promocyjny

Copyright 2015 © Zespół Szkół Rolniczych
realizacja virtualmedia.pl
X

Strona korzysta z plikow cookies w celu realizacji uslug i zgodnie z Polityka plikow Cookies. Mozesz okreslic warunki przechowywania lub dostepu w Twojej przegladarce.